Fusion Art Fest II – независим фестивал за съвременно изкуство

Изложба в гората, картини между дърветата, пластики сред корените и ръчно изработени лампи сред листата. Авторско кино, джаз на живо и коктейл.

На 7 и 8 октомври 2016 ще се проведе второто издание на Fusion Art Fest 2016. То ще има две локация. Първият ден – в Борисовата градина, а вторият – в Underground gallery/studio, Сточна гара, ул. "Владайска река" № 4, ет. 4. Входът е свободен.

Откриването на второто издание на Fusion Art Fest 2016 ще се проведе на 7 октомври от 20:00 до 23:00 часа в парк Коколандия, Борисова градина. Напълно независим от към финансиране, фестивалът ще бъде култ към изкуството. Три часова акция от десетки артисти. Следвайки концепцията на предното издание, организаторите предизвикват хората да отключат сетивата си за още по-нестандартен изказ. Посетителите ще станат част от една огромна инсталация от изкуство на която ще могат да се насладят само три часа.

На втория ден – 8 октомври, творбите ще бъдат върнати в Underground gallery/studio и допълнени с инсталации и пърформанс. Вечерта ще завърши с джаз концерт.

Фестивалът е с подкрепата и помощта на всички творчески колективи от обособеното за култура място в София – Culture Lab.
Организатори: 4lmntz

Сподели в: