FUNKY BITES със специален гост FUNKTOOL!

FUNKY BITES със специален гост FUNKTOOL!

Феновете на фънк, соул и джаз музиката във Варна вече си имат любим ден от месеца. Това е последният му петък, когато клуб VINTAGE 33 в морската столица се превръща в сборен пункт за жадните за танци, хубава музика и качествен звук хора. На 28 октомври в деветото издание на месечните музикални вечери FUNKY BITES специален гост ще бъде FUNKTOOL – колекционер на грамофонни плочи, диджей и музикален селектор от Бургас. Към виниловата му селекция от фънк, соул, джаз, диско, буги, латино и афро ритми ще се присъедини и домакинът на FUNKY BITES SOULMATE, за да може петъчната вечер да няма край.

За Funktool:
Ивайло Минчев – Funktool е от Бургас и е страстен колекционер на грамофонни плочи. Стиловите му предпочитания се простират в широки граници – от хип-хоп и даунтемпо, през брейкс, фънк, латин и афробийт, до диско и буги. Селекциите му са крайно интересни поради оригиналните съчетания на всички тези съставки в сетовете му. Това е диджей, чийто всеки сет е едно ново музикално пътешествие.

За Soulmate:
Добромир Мързов – Soulmate е баща, колекционер на грамофонни плочи, радиоводещ, музикален селектор. През 1992 се влюбва във фънка и в джаза и оттогава не спира да изследва многообразието на тези стилове. Малко по-късно започва да колекционира любимата си музика на грамофонни плочи, които счита за най-съвършения музикален носител. Има особено отношение към 7-инчовия формат и в чантата му винаги могат да се намерят изкусителни винилови изненади. Автор е на блога за фънк и соул музика Funky Bites.

0т 2004 е автор и водещ на няколко музикални предавания на вълните на Радио Варна. В момента се е посветил на шоуто 45 оборота в минута, което е в ефир от април 2009 и в което може да се чуе най-доброто от световната фънк, соул и джаз музика от 60-те години на миналия век до днес.

28.10.2011, петък
клуб “Vintage 33”
Начало: 22:00
Вход: 5 лв.

Сподели в: