Fun Lovin Criminals и Faith No More ще свирят на фестивала Spirit of Burgas

След като се разбра, че Faith No More не само се събраха, но и ще свирят на фестивала Spirit of Burgas, дойде време за още една страхотна новина – Fun Lovin Criminals също ще посетят България, в рамките на феста. На 14 август 2009г. Faith No More ще разтресат главната сцена на SPIRIT of Burgas. Една от най-любимите групи на българските рок фенове ще е основен хедлайнер на фестивала, а елегантните нюйоркчани от Fun Lovin Criminals, както са известни, ще забият на 15 август. Имената на хедлайнерите за последната вечер на фестивала – 16 август, все още се пазят в тайна.

Faith No More е сред групите, оформили рок звука на 90-те години.  След разпадането й фронтменът Майк Патън и басистът Били Гулд представиха с голям успех в България различни свои музикални проекти. И на двамата постоянно беше задаван въпросът „Има ли надежда отново да ви видим заедно?”

Новината за повторното събиране на бандата взриви музикалния свят и феновете започнаха да гадаят къде ще могат да я видят и чуят. В крайна сметка ще се наложи рокаджиите от цяла Европа да пътуват до Бургас, за да видят на живо Faith No More. 

За настроението на денс маниаците, които ще посетят феста и тази година ще се погрижат най-добрите диджеи. На 14 август сетове ще пускат артисти избрани от H.M.S.U., на 15 август – от METROPOLIS, на 16 август – RENESANZ. Скоро  ще бъдат обявени имената на всички диджеи, които ще вземат участие в SPIRIT of Burgas dance nights.

Билети за фестивала ще се продават от 18 май в мрежата на Евентим. До 10 юни феновете ще могат да си закупят еднодневен билет на промоционална цена от 35 лв. След тази дата билетите ще струват 40 лв. На касите при входа на фестивала дневният билет ще струва 50 лв. Тридневните билети също ще се продават на промоционална цена от 90 лв. до 10 юни. След тази дата те ще струват 100 лв., а на входа на фестивала – 120 лв.

Сподели в: