Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк"

Събитието ще събере много активни родители в Южния парк на 14 май. На него са поканени всички бебеносещи майки със своите дечица, които познават техниката на бебеносенето или искат да научат повече за нея. Срещата е определена за 10:30 ч., в Южния парк, на алеята с уличния фитнес, до паметника с гълъбите.

Идеята за Flash Mob се ражда, защото всички са наясно колко е важно майките и децата да имат възможността да се наслаждават пълноценно на всяка разходка в парка, в планината или просто докато пазаруват. Но ако на разположение е само бебешката количка, това често се оказва трудно постижимо. Бебеносенето е опция, която може да бъде опозната по-добре, особено ползите за бебето и за родителите. Доказано е, че бебеносенето води до по-добро развитие и подобрява здравословното състояние на бебето, че носените бебета плачат по-малко и се учат по-бързо. Ползите за родителите са неоспорими – гарантира им спокойствие и освобождава ръцете им.

Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк" очаква всички активни майки със своите бебчета, в слингове или ергономични раници на 14 май от 10:30 ч., за да се включат в забавната и вдъхновяваща програма:

10:30 ч. – среща на алеята с уличния фитнес, до паметника с гълъбите
10:45 ч. – загряване на близката поляна
10:45 – 11:45 ч. – репетиция за Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк" с хореографката Валентина Недева и нейния екип
11:50 – 12:00 ч.- теглене томболата за еластичен слинг "Kaya"
12:00 – 12:15 ч. – подготовка и начало на Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк".
В томболата за еластичен слинг "Kaya" ще може да участва всяка майка, която остави двете си имена в кутията на томболата и присъства на Flash Mob "Бебеносещи майки превземат Южния парк" по време на тегленето на наградата.

Към татковците също има отправено предизвикателство – да подкрепят любимите си хора като направят и споделят кадри с дрон на вдъхновяващото и красиво зрелище, което ще трае само 5 минути. Разчита се на тяхната помощ, за да се запазят видео кадри от въздуха на красивата хореография на десетките танцуващи майки.

Повече информация за събитието, може да намерите тук.

Сподели в: