Ferry Corsten пристига в България за мощно черноморско парти

Холандският Trance гений Ferry Corsten пристига в България за парти на Cacao Beach, Слънчев Бряг.
Ексклузивното парти ще се проведе в разгара на летния сезон на 19 август.

Ценaтa на първите 100 билета ще e 20 лв. След това билетите ще се продават по 25 лв. до първи август. От 1ви до 19 август – 30 лв., а на място на събитието – 35 лв. Билети за партито на Ferry Corsten ще могат да се закупят още от днес в мрежата на Ticketstream и Eventim.

Организаторите предупреждават, че до събитието ще имат достъп само лица над 18 години.
Ferry Corsten е един от най-открояващите се холандски DJ-и. Благодарение на непрестанни турнета, постоянна връзка с феновете, експлозивни партита и седмичното си радио предаване, Ferry Corsten успява да завладее хиляди почитатели на денс музиката по света.

Ferry Corsten е обявен за Продуцент на годината на Ericsson Music Awards и Най-добър Trance DJ на Ibiza DJ Awards. В продължение на години, името му не слиза от Топ 10 на най-добрите DJ-и в света. Известен е с таланта си като музикален продуцент, характерния си мощен Trance и House саунд и заразителните си сетове.

През 2010 Ferry стартира серията компилации “Once Upon a Night”, които стават основна движеща сила на настоящото му турне, част от което е и появата му на българското черноморие това лято. Това е първият проект за компилация, с която Ferry Corsten се захваща от няколко години насам, но моментът не би могъл да бъде по-подходящ. Целогодишните турнета и пътувания му дават възможността да се запознае с музиката от различни краища на света и да подбере най-доброто за своите компилации.

Ferry Corsten е много активен и в социалните мрежи.“Това е единственият начин на директна комуникация с феновете, без да се налага да чакат, всичко се случва на момента.”

Освен световноизвестен DJ, Ferry Corsten е и ревностен природозащитник и многобройните му пътувания до всички точки на земното кълбо позволяват на посланието му да достигне до максимален брой хора. “Когато пътувам до някое тропическо кътче, като Филипините например, и видя случаи на риболов с динамит или унищожаване на коралови рифове, не мога да стоя безучастен.” Като посланик на Dutch World Wildlife Fund, Ferry успява да даде показност на проблемите в природата и да разпространява каузата на WWF. “Боря се за Земята, понеже вярвам, че всяко поколение има правото да се наслаждава на красотата й – точно както аз и останалите преди мен сме правили!”. И както музиката кара света да се върти, така и силното послание на Ferry Corsten за спасение на природата.

Сподели в: