Feelin elektro с DJ Valentino в клуб Ескейп

Кралят на словенската ъндърграунд електроника Valentino Kanzyani (Jesus Loved You) се завръща в клуб Ескейп навръх Разпети петък, за да заформи своята великденска техно буря.

Valentino Kanzyani е един от бащите на словенското техно (beatmatching e техника на диско жокея за плавно миксиране между парчетата без спиране на бийта или променяне на темпото – "революционно" откритие на миналият век помагащо да задържиш хората на дансинга след края на песента).  След декада на плодотворна творческа симбиоза със сънародникa си Umek, с когото създадоха култовите техно лейбъли Recycled Loops и Earesistible Musick, днес Valentino Kanzyani е съсредоточен върху собствените си музикални авантюри. След серия от силни издания за лейбъли като Primevil, Yoshitoshi, Intec, Wet Musik, Tronic и Primate,  Kanzyani решава, че е време за почивка и прекарва лято на острова на мечтите Ибиса, където както много артисти преди него открива новата си муза –  Jesus Loved You (лейбълът е създаден 2005г.).

Билети за партито в клуб Ескейп  на 17 април (петък) 2009г.може да закупите  в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.

Сподели в: