Expo Print & Imaging – микс от реклама, печат и визуални комуникации

Маркетинг мениджъри, дизайнери, специалисти, които предлагат печатни продукти и услуги, и рекламни агенции си дават среща в Интер Експо и Конгресен Център – София от 5 до 8 ноември 2008 година. Тогава ще се проведе Expo Print & Imaging, организирана от Агенция Булгарреклама с медийното партньорство на списание Sign Cafe.

Изложбата е приемник на провежданата до 2007 година Експопринт и ПАК, като разширява и обогатява своята номенклатура, насочва се и към нова целева аудитория.

Рекламните специалисти ще могат да се запознаят с най-новото при широкоформатния, тампонния, конвенционалния и термотрансферния печат, ситопечата, както и да видят ефекта от прилагането на съвременните решения в печатната индустрия. Сред тях са и технологиите за печат върху дрехи, както и inkject печатът, като един от най-иновативните печатни процеси.

Различни модели машини, много видове мастила – UV, съхнещи мастила за флексо- и ситопечат, лакове и други химически продукти, съобразени с екологичните изисквания са сред експонатите.

Разнообразна е гамата от машини за ламиниране. Най-актуалните нововъведения в предпечата и печата на вътрешна и външна реклама, лайтбоксове, системи за дизайн и монтаж на реклами са намерили място сред експонатите.

Посетителите ще бъдат приятно изненадани от новите за българския пазар професионални цветни скенери за книги и документи. Те запазват физическото състояние на оригинала и намират широко приложение в библиотеки, университети, държавни организации за архивиране.

Съпътстващият изложбата Фестивал на рекламодателя Ad Mall ще събере световни имена в областта на криейтива, графичния дизайн и визуалните изкуства. Сред участниците са едни от най-добрите американски рекламисти.

ПР гурото Саманта Дидженаро в специална лекция и уъркшоп ще представи най-добрите ПР практики, модели на комуникация и  ефективни кампании.

Пред българската публика криейтив директор на Cole&Weber United Тод Гранд ще сподели за свои дизайнерски концепции и личен опит. Как да спечелите пари и да комуникирате бранда си чрез визуална комуникация – на тези въпроси ще отговорят Ричард и Джудит Уайлд.

Най-търсеният и най-високо платен в момента фотограф в Европа – Стефано Опо, ще снима пред публика в двудневно шоу. Той работи за Версаче, Луксотика, Симпли Ред, Ерос Рамацоти, Боб Гелдоф и много други. Снима постоянно за Vogue, Vanity Fair и Anna в Италия, Русия и Франция.

Сред участниците във форума е и най-добрият криейтив директор в света сред младите (под 27 години) – бразилецът Гилермо Борше, който направи дизайна на Nike легенда.

* * *

Expo Print & Imaging – стимулирай въображението

Сподели в: