Elevation 2012 ще се проведе в авиобаза Доброславци

Военното летище в с. Доброславци става домакин на тазгодишното издание на Elevation. В 18 годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика, които първи ще пристъпят във владенията на секретната база на 22, 23 и 24 юни.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, вело писта и бой с торти. Ще има и интернет за цялата територия на фестивала.

И тази година на фестивала ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Билетът за къмпинга е на цена от 15 лв на човек и може да бъде закупен в мрежата на Eventim.

До центъра на с. Доброславци се стига с автобусни линии номер 29 и 30. Оттам до авиобазата може да се стигне пеша. Билети за фестивала, който ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв.

Още по темата:

Cypress Hill и Sean Paul потвърдиха участието си на Elevation

Erykah Badu, Nneka и Roni Size са поредната изненада за феновете на Elevation 2012

Легендарният Fatboy Slim, Kosheen и Chambao в България на Elevation 2012

Сподели в: