Easy, казва Деси Андонова DESY с първия си сингъл

На 13 ноември в Sofia Live Club Деси Андонова, която развива соловата си кариера като DESY, ще представи видеоклипа към първия сингъл от предстоящия си самостоятелен албум. Песента Easy е създадена в колаборация с Божидар Василев от Southwick и още в началото на ноември ще прозвучи в радиоефира.                                                                                                                                                

В нея участва и интересният американски артист bcap (Brian Capobianchi), който определя звука си жанрово като нео-соул, акустик и хип-хоп. Освен със живите си изпълнения и концерти, bcap е чест гост в различни проекти, в които взема участие като студиен музикант, а през останалото време пише текстове.

В Easy слушателят открива лекотата и топлината, които гласът на DESY носи, допълнени от чудесната намеса на Bcap и характерния фънки привкус, дело на High Time (Антони „WahTony“ Рикев, Николай „Brown Sugar“ Данев и Радослав Славчев „Riverman“), Божидар „Trom Bobby“ Василев и DJ JIJO от Jazz Profilactika, които ще видим и на сцената в клуба. Освен като част от бандата тази вечер, JIJO ще направи и диджей сет , за който подготвя специална селекция.

Във видеото към първия сингъл на DESY участва и американският гост. Режисьор и идеен двигател на чернобелия клип е фотографът Тихомир Рачев, който работи с певицата от години и сега вдъхновено претворява музиката й в образи. Върху визията на Деси за новото видео работи Слав Атанасов, а монтажът е дело на Павлин Даскалов.

Първият сингъл и предстоящият нов албум на DESY ще бъдат продуцирани от Music Clinic Records. По време на концерта в Sofia Live Club публиката ще чуе и още от новите композиции на певицата. Очаква се работата по албума да приключи в началото на следващата година и веднага след това да бъде представен.
    
Началният час на концерта, който ще ви остави в прегръдката на красивия глас и музиката с душа, е 21:00. Билетите за събитието са в предварителна продажба в мрежата на Eventim, на цена от 8 лв. В деня, на място в клуба, входът ще бъде 10 лв.

                                                                                                                                                                  

Сподели в: