Early bird билетите за Terri Walker са изчерпани

Поради големия интерес към участието на певицата, early bird билетите вече са изчерпани. От днес (22 февруари) стартира продажбата на ограничен брой билети от 45лв. Кралицата на английския соул Terri Walker, която идва за първи път в България, ще изнесе невероятен концерт на 21 април в Sofia Live Club

Ако искате да се насладите на един незабравим лайв със забележителната Terri Walker, оценена като брилянтна дори от легендата Amy Whinehouse, побързайте да си вземете билет, защото и пропуските от 45 лв са лимитирани.

През 2003г. Terri Walker издава дебютния си албум, който озаглавява "Untitled". Колекцията се превръща в тотален хит – Terri е номинирана за Mercury Prize и четири награди MOBO. След супер успешнатa "Неозаглавена" колекция от 2003г., следват "L.O.V.E" през 2005г., "I Am" през 2006г. и "Entitled" от 2015г. – всички до един албуми, наситени с пленяващата мелодичност на соул музиката и чувствения, докосващ душата глас на Terri Walker.

Крилицата на брит соул музиката определя себе по следния начин: "Винаги съм си мислела, че да съм певица е всичко, което искам. Но аз имах истории за споделяне. Имаше хора, които да вдъхновявам. Имаше хора, които са се чувствали така, както и аз самата съм се чувствала. Тогава осъзнах, че аз не съм просто певица…Аз съм артист и винаги ще бъда."

Terri Walker е артист, който с елегантен стил гарантира едно уникално по рода си музикално преживяване. Всичко това и много повече на 21 април от 22:00ч. в Sofia Live Club.

Билети на цена от 45 лв може да намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн тук

Само ограничен брой билети ще се продават в деня на концерта на входа на клуба на цена от 50 лв.

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.

Сподели в: