DVD колекция за любителите на класическото кино

Warner Home Video и Прооптики България имат удоволствието да ви представят новата DVD колекция Warner Bros. Classics, създадена специално за ценителите на класическото кино и за хората, на които е омръзнало от филми-еднодневки и които желаят да се потопят в магията на произведенията, оставили трайна следа в историята на седмото изкуство.
Февруари е месецът на любовта, а тя и музиката винаги са вървели ръка за ръка. В края на месеца ще бъде даден старт на колекцията с 4 класически мюзикъла от Фабриката за мечти: "Аз пея под дъжда", "Великденски парад", "Ритъмът на Бродуей", "Един американц в Париж".

През следващите месеци в колекцията ще се появят още ред незабравими заглавия от огромната филмотека на Warner Bros., сред които уестърнът „Каубоите” с участието на една от най-големите американски звезди на всички времена – Джон Уейн и гангстерският епос „Бяла жега” на Раул Уолш, със завладяващото изпълнение на Джеймс Кагни в ролята на хладнокръвния убиец Коуди Джарет.
Серията Warner Bros. Classics ще има уникален дизайн, който едновременно ще я  отличава от стандартния DVD продукт на пазара и ще служи като запазена марка за качество.

Филмите в под тази марка ще са представени в специални издания, непоявявали се до момента на българския пазар. Цените на продуктите от колекцията ще са повече от приемливи – 14.99 лв. за издание в 1 диск и 17.99 лв. за специално издание в 2 диска.
Ако сте неустоимо привлечени от блясъка на класическия Холивуд и желаете да откриете неувяхващата магия на филмите от Златната ера на киното – това е колекцията за вас!

Сподели в: