Dubious откриват концерта на Molotov в София на 11 април

Британската банда Dubious се присъединява към Molotov, Babyface Clan и Светльо & The Legends за концерта на 11 април в зала "Христо Ботев" в София по случай втория рожден ден на Тангра Мега Рок.

Сочещи за свои основни влияния "всичко – от Queen и Steve Miller Band до Orbital и Spandau Ballet" и описващи собственото си аудио-сценично изкуство като "еклектично шоу, обединяващо стара и нова електроника с пънк и енергичен рок", четиримата лондончани, чиято музика можете да чуете на адрес myspace.com/thedubious, ще открият шоуто на 11 април с кратък сет, след което ще се завърнат в родината си и ще се отдадат на подготовка за участието си на тазгодишното издание на престижния британски фестивал Glastonbury, където ще представят на живо актуалния си албум “Discombobulation”.

Билети за концерта на Molotov, Babyface Clan, Светльо & The Legends и Dubious в София ще откриете в билетния център на НДК и мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg в цялата страна. Цената им е 30 лв. – първите 500 промоционални "безценни хартийки" от 25 лв. свършиха още миналата седмица…

За повече подробности, следете www.radiotangra.com!

Повече за концерта на Molotov

Сподели в: