DUB пратеници от Франция гостуват в BackStage

Директно от Франция специално за феновете си в у нас идват DUB майсторите Weeding Dub и Webcam Hi-Fi заедно с раста гласа Humble I за поредното голямо DUB парти.

В събитието, което е на 25 април 2009г. ще участват диджеите Zion и Phoenix от ZionLionz Soundsystem и Invoke и Dharba от Global Vision Circle, чиито формации вече няколко години се грижат за засаждането и отглеждането на dub културата у нас. Те ще бъдат подкрепени от младите артисти Daft DUB и Mihaile + 5th Element.  В партито ще се включи и DUB, реге и ска радиото Rudeboy Station.

Мощният и дълбок DUB на Weeding Dub, Webcam Hi-Fi и Humble I е зареден с ясно позитивно послание и ще бъде изпълнен на живо с истинското вдъхновение на майстори в жанра. Пратениците на могъщата френска DUB школа стъпват на раменете на световни артисти като Aba Shanti, Bush Chemists, Jah Shaka, Sly&Robby, Iration Steppas, The Disciples и Vibronics, за да реализират на практика следващия етап от reggae музиката в измеренията на дигиталния звук. Концертът им в София е част от европейското турне на DUB пратиниците.

Weeding Dub, Webcam Hi-Fi и Humble I може да видите, чуете, а и да потанцувате на 25 април (събота) в клуб BackStage от 22 часа. Входът е 10 лева.

***

Голямо DUB парти на 25 април

 

Сподели в: