DroneUp Фестивал ще се проведе за втора поредна година в Пловдив

Събитието ще се проведе от 25 до 27 август и ще предложи на публиката си най-различни предизвикателства и интересни активности.

Освен вечерни прожекции на най-впечатляващите дрон филми от цял свят, тази година ще има и дневна програма. Вълуващи преживявания ви очакват между 10.00 и 17.00 часа в събота и неделя (26 и 27 август) на територията на Мол Пловдив.

Съвместно с Мол Пловдив, фестивалът предоставя възможността на всеки сам да усети тръпката да лети с дрон. Това ще стане с помощта на опитни пилоти и специалисти.

Посетителите ще могат да разгледат изложба на дронове и да научат всичко за тях от специалистите към клуб Дрон Екстрийм. Ще видят и двудневното експо с най-утвърдените български вносители на дронове, аксесоари и фототехника.

В съботния ден изненадата ще се демонстрациите и уъркшоповете по летене с дрон на открито. Те ще бъдат извършени от партньорите на фестивала и изложители на „Дни на дроновете“ – Copter.bg и Yuneec.bg. Всеки може да се запише за участие на техните щандове в Мол “Пловдив” и да опита сам как работят дроновете, по време на контролирано обучение.

Малчуганите и татковците им ще могат да сглобят свой собствен картонен самолет в работилницата по авиомоделизъм.

В неделния ден организаторите на феста препоръчват демонстрациите по летене със състезателни дронове на хладно на партера на Мол Пловдив. Те ще бъдат направени от едни от най-добрите летци в страната. Чрез прожекции на живо от камерата на дрона на монитор и видео очила, ще усетите тръпката от ставащото в „окото“ на дрона.

Малки и големи пък ще могат да се обучат на основните правила и тънкости в летенето с дрон на нашето училище по летене. Обучението е за начинаещи и любители дронисти и ще се извърши с безопасни дрончета с тежест около 25-30 грама.

Организаторите призовават:

Ела в Мол Пловдив и се забавлявай сред машините на бъдещето! Очакват те още томболи, игри и други изненади.

Не забравяй да посетиш традиционната вечер на филмови прожекции на Римски стадион na 25 и 26. 08 oт 20:00ч. Там ще видиш най-доброто от срещата на дроновете с кинематографията.

За повече информация, следи страницата на събитията във Фейсбук.

Дневната и вечерната програма вече са ясни.

Сподели в: