Dream Theater излизат с футболни екипи на България

Емблематичният Mike Portnoy от DREAM THEATER е решил да се премени в екип на националния отбор по футбол на България. Забележителният барабанист, който се оказва и запален фен на футбола е поискал от организаторите, в Каварна да го чака оригинален екип на звезда от Националния ни отбор. Oрганизаторите вече са готови с цели два екипа: номер 9 на капитана Димитър Бербатов и номер 19, на халфа Стилиян Петров.

Очакваме култовата метъл група на феста в Каварна на 3 юли 2009г. Традиционният вече фестивал – Калиакра Рок Фест 09 ще се проведе за четвърти път в Каварна в периода 1 – 3 юли. На 1-ви юли на фестивалната сцена ще стъпят за първи път в България MOTLEY CRUE. Те ще са в оригинален състав и съпорт от бандата на Lauren Harris. На 2-ри юли ни очаква изцяло немска рок вечер с легендите SCORPIONS, подкрепени от Blind Guardian и Edguy. Финалната вечер ще бъде оглавена от DREAM THEATER, а преди тях ще се срещнем с още една прогресив банда – Cynic.
И тази година един от притежателите на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 09, има уникален шанс да спечели най-рокерската награда  –  чисто нов мотоциклет! Той ще бъде изтеглен след приключване на фестивала лично от кмета на Каварна – г-н Цонко Цонев. Билетите за фестивала са в продажба в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, с цена: за тридневен билет – 100лв, за еднодневен билет – 55лв.

Сподели в: