Dokle&Greesh с концерт на 10 януари в първо студио на БНР

След като спечелиха наградата за Най-креативен и оригинален проект в конкурса на БНРЗлатна пролет” през май, дуетът Dokle&Greesh ще зарадват феновете със самостоятелен концерт изцяло с авторски песни на 10 януари от 20:00ч. в първо студио на БНР. Със специално участие на Стефан Стефанов – пиано, Николай Сербезов- бас, Деян Драгиев- барабани, Ангел Дюлгеров – китара, Skiller- бийтбокс, Димитър Бакърджиев- саксофон и Любомир Петков-пиано.

С новата 2012 година, Боряна – Dokle и Гриша – Greesh, стартират изцяло с нови идеи, проекти и музикална компания зад гърба си.

В края на декември изпълнителите на “Pour out love” официално се присъединиха към екипа на музикална компания „Виталити мюзик”, които ще отговарят изцяло за техния имидж, медийно развитие, сингли и цялостно присъствие на дуета на музикалната сцена в България.

От „Виталити мюзик” разкриват, че Dokle&Greesh стартират кампания по издаването на нов сингъл, който е записан. Предстои да бъде заснет клип, а само след броени дни двамата снимат нестандартна фотосесия с известният фотограф на звездите Костадин Кръстев-Коко.

Сподели в: