DJ,Take Me Away е най-въртяното българско парче в момента

Песента DJ, Take Me Away на Deep Zone & Balthazar е най-високо класираното българско изпълнение за периода 30 юни – 6 юли в новия официален еърплей чарт у нас. Класацията, която бе представена миналата седмица, се базира на данните по излъчвания на песните в радио- и тв-ефира у нас, която се прави от международнаткомпания.

Въпреки че бе издадено още преди няколко месеца, парчето на Deep Zone & Balthazar продължава да бъде най-въртяното българско изпълнение у нас. В същото време в телевизионния ефир се завъртя нова версия на песента, която е с по-лятно и хаус звучене и която феновете харесват дори повече от оригинала. Компаниите, които издават трака извън България, също залагат на тази версия на DJ, Take Me Away и включиха именно нея в многобройни компилации. Видеото бе пожелано и от ToCo International, откъдето ще го разпространят в целия свят.

Докато се радват на голям международен интерес и прекрасен еърплей в радио- и тв-ефира, Deep Zone, Balthazar и JackRock продължават и със своето четвърто национално турне “R.E.D. National Tour”. Утре диджеите ще посетят Пазарджик, в четвъртък – Смолян, в петък – Пловдив и в събота – Стара Загора.

Сподели в: