Dj R.P.O. ще разтърси денс клуб Синърс

Испанският диджей Рик Пиер О’Нийл, по известен като DJ R.P.O., е поредната мегазвезда от световната електронна сцена, която ще застане зад пулта на денс клуб „Синърс” в денс център „Син сити” на 21 ноември (сряда). Артистът обещава изключително емоционална вечер с мощен музикален заряд и супер парти настроение!

Входът за клуба в деня на електронното парти ще бъде 10лв.! Билетите  могат да бъдат закупени предварително на цена 7лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в сградата на Денс Център „Син Сити”! Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, която важи и в деня на събитието (до 22:00ч.).

Рик Пиер О’Нийл, избрал артистиччния псевдоним DJ R.P.O., започва кариерата си като диджей в различни клубове и паралелно работи и като продуцент. Музиката му е инспирирана от модерния хаус саунд във Франция. Създава няколко лейбъла, сред които известните RPO TRAXX и Garbage Records. Освен собствена музика, Рик прави ремикси за много световни лейбъли и диджеи като Ерик Ентрена, Томас Пентън и Зимбардо, както и на хитове като "Love is the Healer" на Дона Съмър и "Black Velveteen" на Лени Кравиц. Работи с имена като Карл Кокс, Дани Теналия, Питър Рахофър. Сред хитовете, които изстрелват Рик на върха, са разбиващите сингли “Come to Me”, “Transmission”, “Turn Off” и много други.

Изключително интересният стил на Рик го прави създател на нова музикална вълна в електронната музика, която самият той нарича „дарк трайбъл хаус”. Признат е като изключителен талант, а популярността му расте по цял свят. Многократно е бил специален гост във всички от най-големите и актуални клубове в цяла Европа. Музиката, която DJ R.P.O. създава, привлича вниманието на международни продуценти, изпълнители и музикални критици.

Сподели в: