DJ Lukas стъпва на българска земя за първи път

Ultra359 водят за пръв път в България бразилската топ техно звезда DJ Lukas.

Global Warning е първото за годината парти на техно феномена Ultra359.  Организацията на Смърфа от Метрополис и неговата половинка – единствената българска техно ди джейка Мис Лидия, успя здраво да стъпи на висококонкурентната ни парти сцена само с два качествени ивента. Двете първи издания на техно фестивала HARD LOVE влязоха заслужено в топ 3 на най-добрите техно партита за 2007-ма според най-посещавания форум за техно музика у нас Hard-techno.org, а организаторите гарантират, че тази година ще е още по-интересна с бонус от подгряващо клубно парти преди всеки фест.

На четвъртият ден от четвъртият месец на 4 километър…само дотук сигурно ще се стреснете, но ако вярвате в китайска нумерология. Единственото, което може да ви плаши този петък, са деветте часа безкомпромисно техно и четирите грамофона в главната зала на Парти центъра, оставени злонамерено в ръцете на две от най-талантливите звезди на световното хард техно -Tobias Luke известен като Obi и DJ Lukas. „ За уникалните умения на Лукас чухме още през 2006 г. от бразилските ни приятели Ана и Давид (известните Pet Duo), а техно сцената в Бразилия е отдавна в полезрението ни. Тази година Ultra359 е планирала да представи пред българската публика най-горещите й артисти, първият от които е именно DJ Lukas” – сподели Мис Лидия. 
Точно дамата ще даде и старт на партито, носещо гръмкото име „Глобално предупреждение”.

Българската техно дива се чувства в свои води в любимите си 145 Bpm, завладяващата й усмивка и мощният й, напомпан саунд са и спечелили многобройни фенове у нас…вярваме, че скоро и навън (тази година Ultra359 има вече няколко покани за изява и зад граница похвали се Смърфа). Ветеранът от Метрополис пък е приготвил за петък най-твърдия си сет, за да подгрее достойно публиката за феноменалния b2b сет на четири грамофона, очакван от международните гости. „Global Warning” е името и на последния съвместен хард техно проект на OBI и Lukas. Страховитата миксирана хард техно компилация, събрала имена като Sven Wittekind, Viper XXl, Robert Natus, Boris S, Alex Calver, Lexis и Marcel Cousteau ,само намеква какво да очаквате в петък.

Предупредени сте!

Сподели в: