DJ Lion и Стан Колев развяха българския флаг в Маями

Известните български диджеи Стан Колев и Lion свириха на основната сцена на фестивала Ultra на MUSIC CONFERENCE в Маями, където агитка от българи закачиха трикольора под пулта по време на изпълнението им.

Стан Колев, който от години живее в Маями и DJ LION, който за трети път свири на най-голямото събитие в света на електронната музика, бяха трогнати от жеста на феновете. Вдъхновени от успешния гиг, двамата диджеи продуцираха поредното си съвместно парче същия уикенд и даже вече имат уговорени ремикси за издаването му от френската електро звезда Oliver Giacomotto и московските топ продуценти Nikitin & Semikashev. Не само това, а още неиздадената версия на парчето намерила място в новият микс на DJ Sultan за най-успешната серия на всички времена – Globul Underground. Името на трака е “Metlata” и освен българско хорово пеене, вътре е включен семпъл на чист български.

"Metlata" ще е третата съвместна песен между двамата диджеи, след "Foldback", достигнало до 36 позиция в Топ 100 класацията по продажби на Beatport в раздел минимъл и "Haters", достигнало до 9 позиция в раздел тек-хаус.

В момента DJ LION се подготвя за турнето на Миро, в което е съпорт и отново мини турне в Америка през следващия месец.

***

Суперзвездата DJ Sasha идва на 16 май в София ексклузивно за рождения ден на Mетрополис

Сподели в: