DJ Desyn Masiello идва в София

На 12-ти септември клуб Ескейп се завръща на столичната парти арена. Честта да открие новия сезон в софийския топ клуб се пада на един от най-любимите на българската публика световни ди джеи –  Desyn Masiello от Лондон.

"Героят на бъдещето", както го наричат легендарните Deep Dish и Danny Howells, за втора година удържа позицията си в Топ 100 на законодателя в денс индустрията DJ MAG и сякаш отдавна изпревари по слава партньорите си от SOS колектива – Omid 16B и Demi. През април тази година известното трио се разписa с 3 cd-та за ултимативната серия Balance (Balance 013), доказвайки еднозначно какво може да постигне група от професионалисти – приятели (SOS), събрали се заедно да споделят знание, умения и музика. Собственик на лейбълите Alternative Route, Symphonic и SexOnWax – Desyn Masiello e добре известен с уникалния си стил на смесване и саунд прегазващ всякакви стилови ограничения. Хаус класики, дийп, тек, фънки и прогресив – сетовете ясно демонстрират афинитета на артиста да намира вдъхновение в почти всичко, което успее да докосне творческата му душа.

Чаровникът с умопомрачителна усмивка и неустоимо присъствие зад пулта често казва: "Чрез ди джейството превръщам музиката в оргазъм за слушателя". Това е малко странно сравнение, но право в десетката за сетовете на Desyn – в началото възбуждащи, с бавна градация, дразнещи те за повече, разтърсващо твърди и каращи те да експлоадираш на края.

Първото парти за сезона в клуб Ескейп с ексклузивния Desyn Masiello стартира утре  в  23 часа.

Сподели в: