DJ Chus пристига за парти в Бургас

На 29 Август дискотека Tequila ще се превърне в най-щурото и запомнящо се място в Бургас. Около полунощ зад пулта ще застане една от най-големите звезди на испанската и световна хаус сцена – DJ Chus. Той ще представи пред бургаската публика своя уникален иберийски саунд – впечатляващ специфичен микс от хипнотичен хаус, трайбъл и модерни прогресив елементи.

DJ Chus е избиран няколко пъти за най-добър диджей на Испания, негови сетове са включени в многобройни хаус компилации. Името му не излиза от престижната класация топ 100 на списание DJ Magazine.

Има цели 18 години опит зад пулта, а през 2001 г. заедно с Pablo Ceballos основават лейбъла Stereo Productions. Двамата започват да миксират парчета на звезди, сред които Парис Хилтън, и популярния най-вече в Испания Франческо Фарфа. Един от върховете в кариерата и на двамата е ремиксът, който правят на парчето на Мадона Hung up, по молба лично на поп кралицата. “Правейки микса, важно за нас беше да запазим вокалите и оригиналните семпли на ABBA. Прибавихме нашия сауд и енергия и се получи истински иберийски звук” – признават двамата в едно от интервютата си.

Освен ремикси на изброените вече звезди, DJ Chus и Pablo Ceballos дават възможност на всички изпълнители, които желаят парчетата им да бъдат миксирани, да ги изпратят на сайта им на мейл demos@stereo-productions.com.

Дискотека Tequila (част от верига заведения Cool Place, собственост на Ваклин Стойновски) и DJ Chus ви очакват на най-вълнуващото парти това лято в Бургас – 29.08.2007 г,, сряда.

Сподели в: