DJ Chab на 8 ноември 2007 в Син Сити

На 8 септември (сряда) столичният денс център “Син Сити”, денс клуб “Синърс” ще бъде домакин на един от най-популярните диджеи в света – Chab! Входът за клуба в деня на електронното парти ще бъде само 10 лв.!

Мегазвездата пристига у нас по покана на Vivatel и Tuborg. Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис.

Швейцарецът Франсоа Шабло, известен като диджей Chab, е един от най-търсените диджеи в света на електронната музика. Негови хитове са включени в 6 поредни издания на най-престижната компилация за хаус музика – "Global Underground Collections". Работи съвместно с диджей Нукем, правил е ремикси на Нели Фуртадо, Горилаз и Кевин Фишър и стъпка по стъпка си пробива път към международната хаус сцена.

Музиката, която създава, е страхотна комбинация от елементи на рок, електроклеш и чисти хаус бийтове. Най-известните хитове на Chab са "Tunneling", "Matica", "Wanted" и "Instinct". В момента диджей Chab е на върха на кариерата си, търсен е за участия по цял свят и работи с най-добрите продуценти и диджеи в света.

Много големи компании търсят съдействието му за разнообразни ремикси на известни испански групи и изпълнители. Негови парчета присъстват в сетовете на едни от най-известните диджеи като Дани Теналия, Роджър Санчес, Дийп Диш, Фетбой Слим, Пол Ван Дайк, Дейвид Моралес и много други.

Като диджей, Chab е един от най-известните и най-търсени артисти в световен мащаб и е канен на партита по цял свят – Москва, Ню Йорк, Вашингтон, Париж, Лондон, Ибиза, Амстердам, Пекин, Атина, Киев, Анкара, Барселона, Майорка и др.

Сподели в: