Dj Bolivar ще е в София на Великден

Един от най-ярките млади диджеи на Ню Йоркската клубна сцена – Bolivar, ще пуска на третото издание на Drugness Relief Party в клуб Червило, на 03.04 Великден, Събота.

Още от петнадесет годишен Dj Bolivar е част от клубната култура на Ню Йорк. Той танцува като професионален танцьор в почти всеки популярен клуб в Манхатън, както и в легендарния клуб “Twilo”, наследник на “Studio 54”. Но благодарение на Junior Vasquez и Danny Tenaglia, музиката се превръща в най-важното за Dj Bolivar. От тогава, вече шест години той е неизменна част от нощният живот на голямата ябълка. Пускал е на известните “Asseteria Party” в Show/Arena, Club Cheetah, Discotheque и др.

Dj Bolivar пристига в България по покана на SSS Production, за да подкрепи третото от поредицата Drugness Relief Party, посветено на борбата с зависимостите в съвременното общество. Този път организаторите насочват вниманието на обществеността към зависимостта от шопинга.

Оказва се, че шопинг манията не е само трескаво усещане, стремящо се да задоволи нарастващата с всеки ден жажда за материални придобивки, а е и патология. Да си обсебен от нещо и да не си способен на ефективен контрол било то и към трескавото пазаруване е патология. „Шопинга манията е резултат от нарушените ценности в съвременното общество. Хората стават все по нетърпеливи да сбъдват мечтите си. Все по рядко са склони да посветят години и много труд за да осъществят целите си. Притежаването на ценни вещи, обслужва нуждата от това да знаят, че притежават ценности и, че са ценни”,споделя Михаил Вучков и добавя: „И ако на запад хората постепенно са достигали до “висотите” на материализма, при нас челния сблъсък с него има много по-опасен ефект, създавайки цяло едно поколение за което човека е толкова важен и ценен, колкото е по ценно това което премижава. Така ставаме свидетели на мерцедеси с газови уредби и на хора с тениски на Dolce & Gabbana за по 400 лева, хранещи се с дюнери и полуфабрикати”.

Затова от SSS Production призовават „Ако имате пари за харчене, ги похарчете за емоции и спомени”. Точно това е и мотото на Drugness Relief Party, навръх Великден – “Pay only for emotions”.

Сподели в: