DJ тандемът 2 Crazy Bastards идва у нас

Един от най-нашумелите ди джейски тандеми на Румъния – 2 Crazy Bastards ще гостува в столичния клуб "Ескейп". На 22 ноември Adrian Eftimie и Rosario Internullo ще пренесат на дансинга магията на култовия Kristal Glam Club в Букурещ, грабнал приза за най-добър клуб на първите награди SEEME3. Един от основните резиденти на легендарния клуб и хаус ди джей номер 1 на Румъния – Adrian Eftimie e посветил половината от живота си на хаус музиката (той е на 30 години, а е зад пулта от 15-годишен) и е първият румънски ди джей, пожънал международен успех в светилища на клубната музика като Turnmills в Лондон, Le Souk в Ню Йорк, египетския Budha Bar в Шарм ел-Шейх и фестивала The Freedom през 2005. Adrian става известен най-вече с култовото си радиошоу "Sensatio" по KISS FM – Румъния, където всеки вторник от 23:00 прави двучасов микс на живо, а сред досегашните му гости блестят имена като Steve Lawler, Mark Knight, Funkagenda и Shlomi Aber.  Името на Adrian Eftimie нашумя и у нас през последните години – благодарение на клубните му хитове  "No Side Effect" и "Desire".

2 Crazy Bastards се ражда, когато румънецът среща Rosario Internullo. Италианецът, родом от Сицилия, се установява в Румъния през 1998 г., където започва да "зарибява" клъбърите на афтър партита. Година по-късно той става резидент в клуб Karma(Букурещ), през 2000 г. печели резиденция в най-горещия  румънски клуб на Черно море – La Mania в Мамая, следват клубни нощи в Il Divino, MCM и Space в столицата, за да стигне до платформите на  LOVE PARADE ( 1999/2000). Internullo е главният виновник за първия 48-часов денс ивент в Мамая  "In Deep And Dance", който бързо прославя Kudos Beach като най-желаната парти дестинация през лятото. След като миксира в най-добрите румънски клубове, с най-добрите международни ди джеи и спечелва наградата за "Най-обичан ди джей" на местното MTV, може да се каже, че днес Рosario Internullo е сред елита на електронната сцена в Румъния.

Златното дуо 2Crazy Bastards  се радва на свое собствено радиошоу по OneFm, което само за половин година "on air" счупва всички рекорди по слушаемост – благодарение на изключителния си музикален подбор от дийп, минимал и тек хаус.

Сподели в: