DJ Вадим идва в София

Актуален английски ъндърграунд звук ще ни предложи DJ Вадим, който пристига за парти сет на 13 февруари. Партито ще се проведе в денс център " 4КМ" под надслов " Нинджа Ридим" ( NINJA RIDDIM). Освен световноизвестния диджей, участие ще вземат и водещите от хип хоп шоуто на BBC 1 Extra " Original Fever", англичаните Родни Пи и Деди Скитз.  На 13 февруари Вадим ще представи тричасов сет, в който няма да се ограничи до своите творби, а ще представи микс от неиздавани парчета от цял свят.

 Родни Пи често е наричан бащата на английския хип хоп и за много хора името му е синоним на черната музика. През 1987г. Родни започва работа с групата London Posse и така всъщност създава нов вид хип хоп- със специфичен британски акцент и настроение. През 90- те години прави шеметна соло кариера, като се превръща в един  от най- успешните английски изпълнители. Заедно с Деди Скитз правят шоуто си по BBC 1, с което допринасят за популяризирането на английската хип хоп музика и грайм култура.

DJ Вадим

Вадим Пеаре е роден в Санкт Петербург, но израства в Лондон, а по- късно се премества да живее в Ню Йорк. Отличаващото за музиката му е, че съчетава хип хоп, соул, реге и електронни бийтове. През 1995г. създава свой собствен независим музикален лейбъл " Jazz Fudge". Dj Вадим е известен на българските фенове със своето One self амплоа- съвместен проект с певицата Яра Браво.

Билети могат да бъдат закупени от разпространителната мрежа Тикет Про на цена от 15лв.  На място цената е 20лв.  Събитието започва в 10 часа.

Сподели в: