DIMMU BORGIR остават в Каварна

Норвежците от метъл групата DIMMU BORGIR нямат търпение да видят морето и българските фенове, съобщават организаторите на концерта им у нас. Блек метъл бандата DIMMU BORGIR, хедлайнер в тазгодишното издание на THRASH TILL DEATH Festival на 15-ти август, ще остане в Каварна и след участието си. Шесторката ще се наслади още два дни на слънцето и морето ни, преди да отпътува обратно към Норвегия, съобщават организаторите от Жокер медиа и Община Каварна. В интервю по повод първото гостуване на групата в България, Silenoz (китарист) споделя че “всички много се вълнуват и може би ще поостанат за ден-два край морето“. По всичко личи, че ще се окаже прав. 

Освен DIMMU BORGIR в тазгодишното издание на екстремния фест ще вземат участие още български метъл банди – Korozy, The Revenge Project и Serpentine Creation. На 15-ти август в Каварна, стадион “Калиакра” ще бъде отворен за публика след 18.00ч, а началния час на THRASH TILL DEATH е обявен за 20.00ч. Редът, в който бандите ще стъпват на сцената, е: Serpentine Creation, The Revenge Project, Korozy и DIMMU BORGIR!
Билетите за четвъртото издание на THRASH TILL DEATH са с цена 40лв., а на 15-ти август ще се прoдават по 50лв. Местата, на които могат да бъдат закупени предварително, са Билетен център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.

Сподели в: