DIGIGIRLZ – семинар за момичета с интереси в информационните технологии

На 23 април в София ще се проведе семинар DIGIGIRLZ, насочен към момичетата на възраст от 14 до 18 години, които искат да се занимават с информационни технологии и предприемачество. Входът е свободен.

DigiGirlz цели да разчупи стереотипа за хай-тех професиите и хората, които ги практикуват, а от вас ще очакваме да се включите активно в разговора и да споделите опит с дами, реализирали се в IT сферата. Събина Панайотова, Анна-Мари Виламовска, Жюстин Томс и Ева Паунова ще споделят пред публиката своите истории за работата и успеха в света на високите технологии.

Заповядайте на 23 април, събота, от  9:30 до 16:00 ч., в Дома на Европа в София.

Събина Панайотова, консултант в сферата на дигиталния маркетинг и работодателския брандинг.

Анна-Мари Виламовска, секретар на президента на Република България за иновационна и здравна политика.

Жюстин Томс, онлайн предприемач, майка на три деца, автор на редица книги и преподавател в НБУ по онлайн медии и комуникации, активист за промяна.

Ева Паунова, евродепутат в Европейския парламент и член в Комисията по вътрешния пазар и защита на потребителите. Основен инициатор на проекта Образование България 2030.

Събитието се организира съвместно с Майкрософт България, Дигитална национална коалиция и инициативата “Образование България 2030″.

Сподели в: