Deep Zone ще създават ново движение за денс музика в България

Българският музикален проект Дийп Зоун работят върхо нова своя идея –  да поставят началото на нова вълна от модерна българска денс музика. От началото на годината, под шапката на Deep Zone Records бяха издадени цели четири сингъла, което ги превърна в едни от най-активните изпълнители на музикалната сцена у нас. Освен новия сингъл Addicted To You, Deep Zone издадоха и дебютен самостоятелен сингъл на трима от членовете си: певицата Joanna Dark изпя “Целувка за сбогом” (в момента скорост набира и английският вариант на песента – “Can’t Breathe”), големият диджей и ремиксатор Rossko направи красива колаборация с Майк Джонсън и парчето I Remember, а мултиинструменталистът JuraTone (Любомир Савов) се включи в скандален дует с Лейди Би в изпълнението “Chance To Love You” съвместно с новоизгряващото дамско трио “Shiny Dolls”.

До броени дни се очаква и един от създателите на Deep Zone – Dian Solo (Дидо) да представи своя дебютен сингъл “One More Time”.

Идеята ни е, по този начин да поставим началото на нова вълна, ново движение в съвременната българска денс музика. Две от последните ни парчета – DJ, Take Me Away и Let The Music Move Ya бяха изключително добре приети както у нас, така и на международната сцена – бяха издадени в над 60 държави на пет континента, въртяха се по различни музикални телевизии във всички краища на света, бяха пускани от диджеи в клубове, които някой ден се надяваме да посетим.
Сигурни сме, че у нас се прави качествена комерсиална денс музика, която не отстъпва по нищо на западната такава и амбицията ни е да дадем началото на едно движение от различни изпълнители в стила, да се опитаме да се утвърдим като европейска сила в денс музиката. Постоянно обикаляме страната, срещаме се с различни диджеи и продуценти и сме сигурни, че у нас има и талант, и фенове, и възможност да направим нещо сериозно и голямо в световен мащаб”, споделят Deep Zone, които са миналогодишният финалист в конкурса БГ Евровизия.

Ето и някои от датите от V-то Национално турне на Deep Zone, Balthazar & JackRock:

Гоце Делчев – 15 май /площад Гоце Делчев /
Благоевград – 16 май /площад Георги Измирлиев /
Велико Търново 17 май – /площад Царевец/
Сандански – 18 май /площад Македония/

Пазарджик – 19 май /площад „Константин Величков”/
Смолян – 20 май /площад Свобода/
Велинград – 21 май /площад Свобода/
Асеновград – 22 май /централен площад/
Пловдив – 23 май / централен площад /

Шумен – 26 май  /площад Кристал/
Карлово – 27 май /
Карнобат – 28 май /парти на открито
Сливен – 29 май /
Бургас – 30 май /

 

Сподели в: