Davide Squillace в София

Той е резидентът на култовото парти Circoloco в клуб DC10 на остров Ибиса. За него казват, че е трубадур на електронния звук от бъдещето. 34 годишният гражданин на Сиена, Неапол и света ни доказа категорично на какво е способен с 4 часовия си сет на ноемврийския Бал в Бяло и това не може да ни изненадва, защото Давиде e отдавна закален с дълги и епични ди джей сесии на острова, който никога не спи.

Скилачи – eдин от най-актуалните и желани резиденти на Ибиса ще бъде в София на 14 Май в столичния клуб Червило по покана на Метрополис за една много специална вечер и то само броени дни преди да открие сезона на легендарната си резиденция в DC10. Kлубът превърнал се в парти икона на последното десетилетие най – вече благодарение на италианската продукция Circoloco, a лудият клоун стана може би най-известният клубен символ през последните години с легендарните сесии в понеделник сутрин, започнали от малка банда хардкор рейвъри и избухнали до най-влиятелното парти на «белия» остров, което със специфичния си, неповторим звук превзе света на електронната музика през последните 10 години.

 Специалният гост на Червило успя да изгради завидна кариера покрай Circoloco героите Tania Vulcano, Loco Dice и Luciano, но ние го помним още от подгряването му за Dubfire при първото му парти в България през октомври 2008, а изявата му в зала Христо Ботев преди няколко месеца му гарантира всенародната любов и 100% скорошно завръщане у нас и то не закъсня. През юни ще можем да слушаме Davide и у дома си с новата му миксирана компилация –«Reconstructions» за гръцкия eлитен клуб Cavo Paradiso на остров Миконос, но защо да чакаме до тогава, при положение, че магнетичният Davide Squillace ще бъде на жълтите павета тази събота с ексклузивен по-дълъг сет от поне 5 часа. Поредната хедонистична вечер във вечната легенда на родната сцена клуб Червило ще продължи по стар обичай до след изгрев слънце в компанията на Българските ветерани зад пулта Стивън и Ясен Петров.

Цена на входа 15 лв.

Сподели в: