Dave Matthews Band обявяват конкурс за феновете си

Групата Dave Matthews Band предоставя възможността на феновете си да променят и оцветят обложката на албума им Big Whiskey and the GrooGrux King по свой избор. Заплетената графика на дългоочаквания им пети студиен албум е дело на самия Дейв. За целта е създаден микро сайт към официалната страница:   http://www.davematthewsband.com/bigwhiskey/painter/.

След като оцветената вече обложка е готова, може да се запамети, изпрати на приятел или да се публикува в любимата социална мрежа. Най-сполучливите вариации имат шанса да спечелят един от десетте специални делукс издания на Big Whiskey and the GrooGrux King, подписани от членовете на бандата. Конкурсът продължава до 31 август, а победителите ще бъдат уведомени по e-mail на 10 септември.

В най-близко бъдеще Dave Matthews Band ще направят концертна обиколка в Америка в подкрепа на новия си албум, след което ще се завърнат в Европа в началото на 2010.
Big Whiskey and the GrooGrux King дебютира директно под номер 1 в Billboard Топ 200, и вече е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International

Сподели в: