Dave Clarke ще свири в клуб Ялта на 3 октомври

Play Events представят Dave Clarke – истинската легенда, не само в техно сцената, но и в електронната музика като цяло. Dave Clarke е име, всеизвестно с безупречната си техника на миксиране на музика с експлoзивните басове, енергични бийтове и запомнящи се мелодии.

Собствените продукции на Dave Clarke са винаги вълнуващи и безкомпромисни, изпреварващи модните тенденции и подходящи за слушане в офиса, дома, клуба или за вдъхновяващ саундтрак, разхождайки се из сивите градски улици.

Dave Clarke е един от малкото останали творци в клубната сцена, възприемащи музиката не само като забавление и бизнес, а преди всичко като изкуство. Доказателство за това е и фактът, че лично той внимателно подбира гостуванията си, и въпреки големия интерес към него, Dave Clarke свири само там, където знае, че ще бъде представен на публиката по начина, по който той желае.

Dave Clarke е и един от най-често предпочитаните артисти за правене на ремикси, като по-лесно е да се изброят звездите, за които не е правил ремикси, отколкото обратното.

Клуб Ялта ще предостави чисто новата си саунд система от Meyer Sound, която е специално разработена за клуба в американската лаборатория на най-добрият производител в света за озвучаван. Затова и саунд системата на Ялта надминава повечето европейски клубове, озвучени с прослoвутия Funktion One.

Всички тези предпоставки ще допринесат още повече за неповторимото музикално преживяване, което ни готви Dave Clarke на 3-ти октомври.

Ограничен брой билeти на цена 20 лв. от 23-ти септември търсете в мрежите на Ticketsream.bg , Eventim.bg и от белия бар на клуб Ялта.

* * *

Wighnomy brothers идват за 4 октомври – деня на ИТ общността

Сподели в: