Dance Collection ще разпали летни емоции

Нестандартно вплитане на музика и танц, мода и платове – това е новата Dance Collection на марката Gene. Тя ще бъде представена днес от 20.00 часа в пространството за съвременна градска култура и дизайн – Склада, от творческия директор на марката Лора Николаева.

Репетиция, екзерсис е концепцията за първото им ревю. Ще надникнем в “ателието за дрехи” зад завесата със специалното участие на примабалерината на Националната опера и балет Веса Тонова, както и танцьорите Милен Петров и Васил Николов.

Dance Collection е четвъртата поредна колекция на бранда. В нея създателите й акцентират върху конструкцията на дрехите в комбинация с избора на изключително висококачествени естествени, дори “суровиматерии.

“В България има, създават се и могат да се създават добри дрехи, които са не само в крак със световните тенденции като цяло, но и са напълно конкурентноспособни на големите марки по индекса на съотношението “цена-качество”, и това само по себе си е ниша” – убедена е дизайнерката Лора Николаева.

Сподели в: