D2 с благотворителен лайф за И аз мога във Варна

След поредицата благотворителни лайфове на D2 в София и Пловдив, групата ще зарадва с концерт и феновете си в морската столица.
Той ще се състои на 15 април 2009 г. от 23:00 ч. в клуб „Хоризонт”, гр. Варна.
Събитието дава старт на съвместните инициативи на клуба и фондацията: Horizont for I Can Too.

D2 посвещават концерта на инициативата И аз мога за популяризиране на проблемите на деца с множествени увреждания в обществото.
Социално ангажираните музиканти подкрепят каузата още от 2007г., когато подариха Коледния си акустичен концерт, в помощ на тези деца, с което поставиха началото на инициативата „Изкуството за И аз мога”.

На събитието в клуб „Хоризонт” на 15 април (сряда) ще можете да видите и други български звезди, станали лица на И аз мога, сред които футболната легенда Краси Балъков.
Специален гост ще бъде и немският национал Фреди Бобич – футболистът от златната тройка на Щутгард (Краси Балъков – Фреди Бобич – Джовани Елба).

На 15 април всички, дошли да чуят една от най – добрите български рок банди, ще могат да си закупят аксесоари I Can Too – тениски, шалове, туники, гривни, чанти, значки и др. и така да подкрепят благородната кауза.

Цели на събитието:

– Популяризиране на проблемите на децата с увреждания чрез изразните средства на изкуството и в гр. Варна – чрез подкрепата на група D2;
– Създаване на контакти с други инициативи и родителски организации, в помощ на деца с увреждания;
– Създаване на бъдещи съвместни инициативи в града с местни социални организации и институции.

Събраните приходи от продажбата на аксесоари I Can Too се набират във фонд за създаване на следващ* Медицински център за деца с увреждания.

Сподели в: