D2 с акустичен концерт за каузата I Can Too

На 18 юни от 23:30ч. D2 ще зарадват почитателите си с акустичен концерт в клуб Chervilo за каузата И Аз Мога. Сред DJ- ските пултове на клуба ще чуете D2 с акустични версии на песни като “Fake it” от предстоящия им албум, както и на едно от най-добрите парчета, правени през последната година на българската сцена: “Breakdown”.
Breakdown” е музикалният проект на групата, който беше създаден за холивудската продукция „Command Performance” – филм на Долф Лундгрен, в който участват и самите музиканти. D2 подкрепят И АЗ МОГА във всичките им инициативи през последните две години.

18 юни е датата на последното за сезона от поредицата партита: CHERVILO for I Can Too, които привличаха всеки месец много фенове на българската музика и поддръжници на И АЗ МОГА. След самия концерт, DJ-ите Vesselin и Kiril Vladimirov ще поемат публиката в обичайното за клуба звучене –  хаус музика до сутринта.

Идеята е I Can Too да се превърне за младите хора в Life Style. Все повече да мислят I Can Too и все по-често да отварят сърцето и съзнанието си за проблемите на другите.

Сподели в: