Cyber дрехи от бъдещето в нова колекция

Събуждаш се и се чудиш как да се облечеш днес – времето е мрачно, a кафето горчи повече от обикновено… Нямаш никакво вдъхновение, а по-лошото е, че май никой не е в състояние да ти помогне…
Обаче ако решиш да вярваш, че все някога нещо ще се промени – си прав!

В шоуруума на „Иван Асен 22” може да видите една интересна колекция на Ham&eggs – Нов дом за моето семейство 3000.
Темата е инспирирана от миналото и спомените ни, от домашния уют и като контрапункт, автоматизирането и роботизирането. Сложно е за разбиране, знаем, но става ясно, щом веднъж го видиш.

Дрехите са топли и меки, носят усещането за уют, а формите са футуристични, заимствани от cyber измерението.
Колекцията включва цялата есенно-зимна екипировка – пуловери, жилетки, якета, панталони, поли и разбира се, шапки, шалове и ръкавици. 
Що се отнася до аксесоарите в колекцията – за тях се е погрижила Калина Чанкова.

Дрехите и аксесоарите могат да се разгледат и закупят до 12 ноември, между 17.00 и 20.00 часа в шоуруума на „Иван Асен 22”. 

Ham & eggs
Ham&eggs е марка дрехи, чийто автори са българските граждани Александър Гергинов и Кристина Николова. Имали са вземане-даване с мода, PR, копирайтинг и други „модни” занимания, и в крайна сметка са решили, че могат да намерят алтернатива на рутината и предсказуемото професионално бъдеще. Така се ражда Ham&eggs. Работили са по проектите – Little black dress,  Space retro и Urban Jungle, в които е замесена Нели Митева и нейният шоуруум „Иван Асен 22”.

Сподели в: