Crematory ще изпълнят най-големите си хитове в София

Заветният ден, в който немските готик метъли Crematory ще забият за първи път на българска земя стремително наближава – от деня на шоуто 27 септември в зала Христо Ботев ни делят броени дни! През това време стана ясно, че освен парчета от последния си албум “Pray”, музикантите ще изпълнят пред българска публика големи свои класики като “Greed”, “Tears of Time” , “Shadows of Mine” и др.

Crematory ще пристигнат в България още в петък, ден преди концерта, заедно с технически екип от 12 души, двете деца на съпрузите от Crematory Маркус Юлих (барабани) и Катрин Юлих (клавири) и тяхната бавачка.

Групата е сериозно решена да събере колкото се може повече впечатления от България при първата си визита у нас. В програмата им е предвидено посещение на известни столични рок клубове, както и дневна обиколка на София. 

Hyperborea, една от най-популярните български дет метъл банди, подгрявала Vader и Obituary, усилено се готви за предстоящия си съпорт на хедлайнерите Crematory. След драматични промени в състава на групата, Hyperborea се завръщат с новия си барабанист Сашо ( Primitive Angel Gospoden) и китариста Ники (Progression). В деня на шоуто те ще изсвирят за първи път на голяма сцена новото си парче „Age of Hipocrisy”. Освен това бандата сериозно работи върху още две нови свои песни.

Съвсем скоро ще стартира и новият им уебсайт, а дотогава повече информация за групата може да бъде намерена на  www.hyperboreaband.com/ или http://www.myspace.com/hyperboreaband..

The Revenge Project, които ще пристигнат за съпорт на Crematory чак от родния си Бургас,  могат да се похвалят с доста концертни изяви напоследък ,между които фестивалите East Noise Attack и Spirit of Bourgas, концертът на Nile, Grave I Belphegor. Както личи от Myspace профила на бургаската петорка, скоро се очаква излизането на нов албум  www.myspace.com/therevengeproject.

* * *

Немските готик метъл легенди Crematory идват в България

Сподели в: