Cocoon Night 002 в клуб Ескейп утре

Само месец след феноменалното откриване на сезона с Desyn Masiello, на 11 октомври клуб Ескейп е готов да посрещне и вторият член на S.O.S колектива Omid 16b.  Лондончанина с персийски корени идва, за да ни омае отново с неповторимият си прогресив хаус – апетитна бленда от дийп и трайбъл с леко тек привкус. 16b живее за музиката, а модерният денс сунд е като кислород за него. Ди джей, продуцент и собственик на лейбълите Alola(1993), Discloser(1994) и SexOnwax(2002) – Omid Nourizadeh може да се похвали с върволица от височайши фенове, сред които са Sasha, Tenagliq, Morales, Digweed, Danny Howells и  Deep Dish. Човекът, който записа и издаде клубната класика “Driven To Heaven”, e обаче един от най-несамовлюбенитe герои на днешната музикална сцена. Известен с това, че обича да медитира преди сетовете си, a на сутринта да кани всички в хотела си на афтър за Omid 16b явно основната цел е да накара хората да се забавляват.

Не пропускайте тази събота уникалната възможност да се насладите наживо на един от малкото отлични продуценти които блестят и в арта на ди джей перформънса. Майстора и в двете изкуства  Omid 16b идва по специална покана на клуб Ескейп, за да ни отведе на истинско прогресив пътешествие в съботната вечер. На 18-ти този месец дансинга в Ескейп ще превземе и третата S.O.S. движеща сила Demi-съобщават от клуба.

Преди това обаче в петък ще трябва да има оцелели от Cocoon night 002. Обявеният предварително Guy Gerber отлага идването си за месец ноември, a зад пулта на 10 октомври ще застане германецът Dirk Diggler. Спокойно, човекът няма нищо общо с всеизвестният герой от филма «Boogie nights». Това всъщност e aртистичният псевдоним, който си е избрал техно продуцентът Andreas Mügge. Немският ди джей със съмнително чувство за хумор от години е вписан в ростера на Cocoon bookings, а този петък ще можем да разберем защо. Солидни бас линии и мощни бийтове  «с щипка» транс в кулминационните моменти – петък вечер се очертава задължителна независимо дали харесвате техно, хаус, минимал техно, тек хаус или пък транс.  Мястото е Eскейп ! Това е Cocoon night 002!

* * *

Jojoflores ще свири в Маскара на 16-ти октомври
Mark Knight и Funkagenda заедно в Ялта този петък

Сподели в: