City winter hits 2008

Зимата определено е навън, но най-актуалните хитове са тук, за да ви радват дори и в най-мразовитите дни. В компилацията City winter hits 2008, която излезе на 03.01.2008 от Вирджиния Рекърдс/ Меджик Рекърдс, са събрани само най-горещите хитове от ефира на телевизия и радио City.

Екстремното темпо задава турбо денс хитът the sweetes ass in the world, английската версия на “Du Hast Den Schonsten Arsch Der Welt” на известния германски продуцент Alex Christensen. Вокалът е на младата звезда Yassmin, а песента използва семпъл от един евроденс хит от 96-а – "Run Away" на The Soundlovers. Alex C е познат и още като U96 и беше част от журито в поредица от няколко сезона на немското риалити Popstars.

Axwell – След Feel the Vibe и Watch The Sunrise, вече доказали се клубни химни, идва ред и на I Found You, включен тук.

Двете мацки от Booty Luv правят убийствен кавър на Don’t Mess With My Man на ърбън соул супергрупата Lucy Pearl, а Кейт Райън – на супер хита на Disereless от 1986 – Voyage, Voyage.

След големия успех с Out Of Touch и Ai No Corrida британската денсформация Uniting nations, която гледахме и на живо в София, благодарение на радио и телевизия City, се завърна с нов клубен хит от Острова – Do It Yourself. Danzel също видяхме и чухме на живо в София отново на грандиозния концерт на открито на медията, когато окупираше върховете на денс класациите с My Arms Keep Missing You. След пауза от година и половина белгийскaтa звезда отново се амбицира да превземе БГ ефира, сега с You Spin Me Round (Like A Record).

City winter hits 2008 се закрива от най-нашумялата група на италианската пънк/рок сцена – Vanilla sky и кавъра им на мегахита на Риана „Umbrella”. Песента е изцяло реаранжирана с пънк и рок звучене. Момчетата заснеха и пародиен видеоклип, който се превърна само за няколко дена в един от най-гледаните в MySpace и YouTube.

В компилацията с най-яките световни хитове на сезона за първи път има и българска следа – What A Music!, новата гордост на българската клубна сцена. Новият сингъл на Star Tattooed (композиторът Миро Гечев и Дарина Орешкова от 2AM) е перфектно съчетание между денс и електро. Динамичните вокали в What A Music! са в изпълнение на очарователната певица Даниела. What A Music! вече е лицензирано заглавие в каталога на  Universal France, като това е поредното доказателство, че качествена българска музика лесно може да намери своето място зад граница.

Сподели в: