Chillout Island vol. 2

Най-добрите чилаут парчета в света, компилирани от най-горещите клубни дестинации по земното кълбо се срещат в новия вълнуващ проект, озаглавен Chill Out Islands vol. 2. Заглавието на компилацията не е случайно – траковете тук са повлияни от характерното звучене на редица екзотични острови, свързани с качествената клубна музика, които приютяват едни от най-известните чилаут клубове в света. През класата на Ибиса, блясъкът на Маями, екзотиката на Бали и Хаваи, магията на Джумейра, легендите на Копа Кабана, романтиката на Сен Тропе и мистиката на Гоа – Chillout Islands vol. 2 е едно вълнуващо музикално пътешествие сред звуци от най-различни краища на земното кълбо!

След релаксиращото пътешествие сред най-екзотичните музикални дестинации в света, което преживяхме с компилацията Chillout Islands преди няколко години, е време за ново вълнуващо приключение в стила.
Продължението Chillout Islands Vol. 2 представя най-новите парчета в стила, които се превърнаха в най-въртените в съответната дестинация. В това отношение настоящата компилация е уникална – всеки един от 13-те трака е специален чилаут микс, съобразен с актуалните тенденции в клубовете в съответната точка от земното кълбо. По този начин в албума място намират най-добрите чилаут парчета в света, които носят характерното звучене и настроение на няколко от най-горещите и екзотични клубни дестинации. Селекцията на траковете пък е направена от най-добрите диджеи на първия в историята лейбъл, специализирал се в чилаут музиката – “Манифолд”.

Логично, приятното релаксиращо пътешествие започва от балеарския остров Ибиса с парчето Ibiza Sundown Session. През годините курортът придоби култов статут сред феновете на съвременната музика, а в класацията на престижното списание “DJ Mag” за 2007 г., два от клубовете в Ибиса попаднаха в Топ 5 на най-горещите дестинации за сезона. Компилацията Chillout Island vol. 2 продължава с пътешествие отвъд океана и класически Relax @ Miami Beach. Луната и звездите пък ни застигат в индонезийския остров Бали със следващото парче Moonlight Over Bali. Приятното релаксиращо пътуване на борда на Chill Out Islands vol. 2 минава още през Хаваи, Римини, Канарските острови, Миконос, Копа Кабана, Сен Тропе, Джумейра и Гоа.

Невероятно изживяване и повече от час с най-добрите чилаут парчета в света.

Сподели в: