Cedric Gervais пристига от Маями

Не са чести случаите, в които на електронната денс сцена се появява артист, осезаемо талантлив не само като DJ, но и като продуцент. От години Cedric Gervais пленява клъбърите, докато властва над електронната денс сцена, не къде да е, а в Маями. Дълго подгрява публиката на световно известния Nikki Beach, но съдбата му е да превземе Space Terrace, където хиляди фенове се редят на километрични опашки, за да чуят after hour опустошаващите му сетове. Въпреки огромната си заетост Cedrik намира време и отнася таланта си в студио. Където се ражда първият му сингъл, съвместен проект с Ultra Records. “Burning” донася огромен успех на dj-я, както по световните чартове, така и сред ъндърграунд меломаните. Не след дълго излиза и дебютният му албум “The Experiment”. Експериментът, към който принадлежи култовия хит “Spirit in My Life” явно е бил много успешен, защото го изстрелва в нови музикални измерения, свързани с турове по цялото земно кълбо.

В своите продукции той работи в тандем с Lenny Kravitz, Deep Dish, Steve Lawler и почти всички най – влиятелни имена, на музикалната сцена. В България той се събра с Ali Dubfire, подгрявайки публиката по време на знаменитото парти в Sofia City Center миналата година. 
Много още можем да изпишем за него, но по – добре да го чуем DJ – я, за който казват, че ще бъде почустван от идващите поколения. Очакваме Ви в клуб Chervilo на 27-ми юни, когато Gervais ще се развихри в компанията на dj- ите Jassen Petrov и JK, за да оправдае световното доверие към своят талант.

http://www.myspace.com/cedricgervais

Сподели в: