"Can You Hear Me" на Енрике Иглесиас е официалният химн на европейското първенство по футбол

Официалната песен на Европейското първенство по футбол 2008, което ще се прoведе в Австрия и Швейцария, е "Can You Hear Me" на Енрике Иглесиас. Рекламният директор на UEFA Филипе Марграф казва: "Енрике е перфектният избор – той е международна суперзвезда, обича футбола и има европейски корени. "Can You Hear Me” ще ни помогне да създадем повече парти настроение на феновете по време на първенството”.

Енрике ще изпълни на живо парчето на церемонията по закриването на първенството във Виена на стадион Ернст Хапел. "За мен е удоволствие, че имам възможността да допринеса с нещо за футболния фестивал в Австрия и Швейцария и е истинска чест да изпълня песента на финала” – споделя Иглесиас.

"Can You Hear Me" е написана от Енрике заедно със Стийв Моралес и Франки Сторм. Песента е продуцирана  от Биг Бен Дийл и Карлос Пакуар и е записана в студито Съркъл Хаус в Маями. Клипът, режисиран от Пол Минор ще излезе съвсем скоро и включва футболни трикове и запомнящи се моменти. Феновете могат да си закупят и рингтон, с който телефонът им да звъни в актуалната за първенството мелодия.

Освен официалния химн на първенството за UEFA EURO 2008 има написани още две песни – "Like a Superstar" и "Feel the Rush". Те са на  реге звездата Шаги и са специално за клипчетата, в които участват талисманите на първенството – близнаците Трикс и Фликс.

Сподели в: