CACAO BEACH CLUB кани Detlef за второто събитие от поредицата SPICE

След успешния старт на серията миналата седмица, концепцията на CACAO BEACH CLUB, събираща феновете на хаус и тек-хаус музиката, представя второто си събитие. На 1 август гост на SPICE вечерта ще бъде Detlef, а компания зад пулта ще му правят Deso и Kaiski.

Главният гост на вечерта е гръцкият диджей и продуцент Detlef, който се установи като едно от водещите имена в индустрията, благодарение на качествените си релийзи за лейбъли като Hot Creations, Moon Harbour и Relief. Динамичните му сетове на живо печелят симпатиите на легедни като Marco Carola, Matthias Tanzmann, Pete Tong и много други, а самият Jamie Jones му дава възможността да стане резидент на емблематичните му партита Paradise в DC-10 (Ибиза). Акцентът в кариерата му е силно признатото EP Swagon, включващо 3 трака, което събра повече от 3 милиона слушания в Spotify и си подсигури първо място в класацията на Beatport. Detlef е и много успешен колаборатор, като последният му общ проект е създаването на Bassick EP и Groove Nation EP с легендарния Green Velvet.

През изминалата година, натовареният график на Detlef включи гигове не само на закриващото парти на Paradise в Ибиза, но и на много други престижни събития, като партито на Paradise по време на ADE (Amsterdam Dance Event), серията от легендарни партита The Warehouse Project във Великобритания, фестивалът Insomniac’s Escape и много други. През същата година от него чухме и няколко незабравими live стрийма за Fabric, BPM и ЕGG, с които гръцкият артист продължи да оставя отпечатаци в индустрията на хаус музиката.

Поредицата от събития SPICE продъжава на 15 август, когато диджеят Latmun, Deso и Kaiski ще представят най-доброто от хаус музиката в CACAO BEACH CLUB.

Билети за SPICE на 1 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лв.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg

 

Сподели в: