Buena Vista идват отново в България

На 6-ти февруари 2008 г. в зала 1 на НДК  иконите на кубинската музика, пристигат у нас в добро настроение и превъзходно здраве по покана на Жокер медия. Звездите от филма “Buena Vista Social Club” – Хулио Алберто Фернандес, Хулиен Овиедо Санчес  и  Янко Пизако недокоснати от годините, смело ще демонстрират своите вокални, инструментални и танцувални умения, на които тукашните им връстници, а и не само те, смело могат да завидят.

Верни на максимата, че „aко искаш да живееш дълго и щастливо на земята, не трябва да се щадиш за нищо” признатите в цял свят артисти и колегите им от групата “Afro Cuban All Stars”, ще разкрият пред българската публика безценната  тайна на здравето и дълголетието. Шоуто от Куба – страната на столетниците, ще достави голяма доза горещи страсти, емоции и разнообразие от ритми с цел – повдигане на тонуса и доброто настроение. А неповторимия глас на Тереза Гарсия Катурла – като истински елексир на младостта, ще накара всеки в залата да остави болката си пред вратата. Дали има още какво да научим от „Live from Buena Vista – The Havana Lounge”, ще разберем скоро и то ако сме сред щастливците в залата.

Билети за шоуто на 6-ти февруари в зала 1 на НДК, се продават с пълна сила на касите на Билетния център, в мрежата на tiketstream.bg, eventim.bg и в магазините на Germanos.

Сподели в: