Brotherhood Of Sleep пристигат ден преди концерта си в София

Brotherhood Of Sleep пристигат в София в събота вечерта, за да имат време да се подготвят за концерта на 19 август в Art Space (лятната сцена пред НДК). Единственият хеви рок концерт на открито в София през август, организиран от уебзина Rawk’n’Roll, ще бъде подкрепен от родните стоунъри Center.

Art Space ще отвори за публика в 19:00 часа. Поради ограниченията във времето заради жилищните коопераци в близост, концертът трябва да приключи не по-късно от 22:30, затова приканваме феновете да пристигнат навреме, тъй като Center ще започнат сета си малко преди 20:00 часа. След концерта каним всички на афтърпарти на открито в бар „Лодки” в Борисовата Градина (в парка срещу БНР).

Brotherhood Of Sleep подчертават, че нямат никакви рестрикции относно използването на фотоапарати, камери и всякакви записващи устройства по време на изпълнението им. Подкрепящи свободният достъп до музика, гръцките дуумаджии споделят: „Сами избрахме да предоставим музиката си безплатно в мрежата, с опция да се закупи на физически носител. Така е честно и за нас това е най-добрият начин да се разпространява музиката."

Билети се продават в мрежата на Eventim на цена 10 лева, като могат да бъдат закупени от магазин Orange, Office 1, Germanos, OMV, Техномаркет и др. На входа на клуба цената ще бъде 15 лева.

Сподели в: