B.O.Y.A.N: Винаги съм влюбен

Първият солов сингъл на новия артист на лейбъла „Стерео стая” и видеото към него вече са факт. Успоредно със своето солово развитие, B.O.Y.A.N. e част от творческия екип на „Стерео стая” в качеството си на музикален продуцент на първото откритие на лейбъла – Криста.
 
Първият ти самостоятелен сингъл е вече факт, разкажи ни нещо повече за видеото към него?
Видеото засне Александър Моллов в театрална зала «Сфумато».  Идеята дойде веднага, след като режисьорът чу песента. Има доста космическа визия. Голяма част от снимачния ден мина в заснемането на Ралица от балет «M-Dance». Тя танцува страхотно и много ми хареса начинът, по който изрази думите ми чрез движенията на тялото си.

Подготвяш и първи албум, какво струва на един артист да го направи в днешно време?
В днешно време е много трудно, каквато и да е творческа идея, да бъде реализирана. От гледна точка на подготовката на един музикален албум, е необходимо да се открият верните музикални идеи, да се направят аранжименти, с правилните музиканти, звуци, в правилно подбраните студиа. Като средства това е наистина много. За щастие имам подкрепата на лейбъла, който вярва в новата БГ музика – “Стерео стая”.

Кои са хората без които не би постигнал всичко това?
Както вече казах, екипът на “Стеро стая” стои зад мен.

С кои от твоите колеги предпочиташ да работиш?
За мое огромно щастие, до сега съм имал възможност да работя с повечето от българските музиканти, композитори, аранжори и текстописци, които харесвам,  да бъда на една сцена заедно с тях, да черпя от тяхното знание и опит.

Определяш ли се като успял артист в България и въпреки трудностите има ли шоубизнес у нас?
Далеч съм от мисълта да се нарека успял артист. А колкото до шоубизнеса, не мисля, че шоуто е такова каквото трябва да бъде, а за бизнеса да не говорим. Много голяма пречка за съществуването на шоубизнес у нас е отношението на медиите към изкуството. Защо в новините не се отразяват културните събития в България? Защото трябва да се плаща за това. Не мога да проумея как новина за “крава, която стресира цяло село”, заема мястото на толкова по-важни неща.

Би ли работил извън България?
Бих работил навсякъде по света. Все по-трудно човек открива причини да стои тук.

А би ли направил компромис за много пари?
Зависи какво имате предвид с “много пари”. Шегувам се, разбира се. Човек прави компромиси всеки ден и без това да му се заплаща. Не бих направил компромис, ако това е против принципите, с които живея.  Сексът е много важен, когато градиш кариера. И когато не градиш кариера пак е важен. Може би при жените е малко по особено положението. Всеизвестно е, че връзките са важни за израстването в кариерата. Но всеки сам избира по какъв начин и с кой да се свързва.

До колко е важен секса, когато градиш кариера в шоубизнеса?
Сексът е много важен, когато градиш кариера. И когато не градиш кариера пак е важен. Може би при жените е малко по особено положението. Всеизвестно е, че връзките са важни за израстването в кариерата. Но всеки сам избира по какъв начин и с кой да се свързва.

Спортуваш ли? Любим спорт?
Спортувам много. На първо място, физическата подготовка в НАТФИЗ е много сериозна, а отделно ходя на фитнес, защото това е един час, в който мога да не мисля за нищо. Дълго време тренирах ТАЕКУОН-ДО. Обичам бойните изкуства. С тях човек научава много за себе си. Нещо друго, без което не мога да живея, е водата. Обожавам да плувам.

Дай ни своята дефиниция за успял мъж?
Мисля, че един мъж, постигнал необходимия материален статус с работата, която обича, би могъл да се нарече успял.

Влюбен ли си?
Винаги съм влюбен.

За какво мечташ  в личен и професионален план?
В общ план, мечтая за благоприятна среда да развивам себе си.

Твоето пожелание за читателите на Kafene.bg.
Гледайки слънцето навън, искам да пожелая на всички читатели най-вълнуващото лято.
 

Сподели в: