Boris S. и Greg Notill гостуват в Златни пясъци

На 5 юли 2008 г. феновете на твърдото техно ще чуят в клуб Masai, Златни пясъци двама от най-екстремните DJ-и на европейската сцена – Boris S. и Greg Notill. Те ще се изявят на популярното специализирано парти System Error, организирано от Renesanz.

Boris Schalk, познат повече като Boris S, печели популярност през 1998 г. През годините той допринася много за световния успех на лейбъли като Skull Tunes и Synopsis. Освен собствена продукция Boris S. прави музика за известни техно DJ-и и продуценти като Felix Kroecher, Overdog, Greg Silver и други. През зимата на 2007 г. решава да се концентрира изцяло върху лични проекти и издава много плочи за лейбъли като Bitshift, Inflicted, Abstract и собствения Frown Recordings.

Първият му албум Mental Disorder излиза май 2007-ма. През последните седем години е свирил на много партита и фестивали в цял свят. Стилът му като DJ е същият като продукцията му – безкомпромисно хард техно.

Другият гост на партито е  DJ Greg Notill от Франция. Той продуцира от 14-годишен в различни стилове, преди да се обърне  към твърдите и индустриални звуци. Издавал е за известни лейбъли като Lifeform, Working Vinyl, Artillery, Crowbar, Definition of Mayhem и други. Пълните с енергия парчета на Greg Notill са пускани от най-популярните хард техно DJ-и. Неговите сетове са насочени изцяло към феновете на бруталния електронен саунд.

Сподели в: