Boney M нямат търпение да започне турнето им в България

Фронтдамата на легендарните Бони М Мейзи Уилямс е споделила, че вече няма търпение до началото на голямото лятно турне на диско легендите у нас, издават организаторите от АРТБГ. Турнето на Бони М ще премине през градовете Добрич (29 юни), Варна (30 юни), Шумен (1 юли) и Бургас (2 юли) 2009г.

Всеки един от предстоящите четири концерта на Бони М ще бъде уникален, обещават Мейзи Уилямс и колегите й. Зрителите в Добрич, Варна, Шумен и Бургас ще бъдат зашеметени от мащабите и пищността на шоуто, което диско легендите ще им поднесат. Специална сценография, новаторски аранжименти и разбира се незабравими хитове като Daddy Cool, Rasputin, Rivers of Babylon и много други очакват публиката на това единствено по рода си турне.

Известната с целесъобразния си начин на живот шоколадова дискокралица възнамерява да използва цялото си свободно време през деня покрай концертите в двата ни морски града, за да отпусне морно тяло на плажа под слънчевите лъчи, които ще я заредят с енергия за голямото излизане на сцена вечер.

За концертите в Добрич и Шумен четиримата от Бони М много държат да се отдадат на дълги разходки, за да се запознаят със забележителностите на тези два китни български града и да да се потопят изцяло в атмосферата им.

Билети за концертите могат да бъдат намерени на касите на театрите в Добрич, Варна, Шумен и Бургас и в разпространителската мрежа на Eventim.bg като цените им са повече от достъпни – между 8 и 30 лв.

Сподели в: