Blackie Lawless от W.A.S.P. ще се срещне с 10 фена

Емблематичният вокал на W.A.S.P. – Blackie Lawless, който ще доведе цялата банда в София на 17-ти ноември, ще наблегне предимно на зеленчуците по време на престоя си у нас. Рок легендата, явно спазва здравословен начин на живот и държи на точните пропорции – не само в музиката, но и в менюто си. В изскванията към организаторите звездата е поискала точно 12 моркова, една връзка пресен спанак и връзка целина, които предпочита сам да забърка и да подправи по вкус. За разкош към тях ще прибави корен от джинджифил и доматено пюре, а за пиене ще опита микс от фреш от портокал и ябълки.

Десет от най-запалените фенове на W.A.S.P. обаче очакват датата на събитието, с по-голямо нетърпение от останалите. Минути преди Blackie Lawless да стъпи на сцената,  в целият си блясък и пълен размер – той ще се срещне очи в очи с десетимата късметлии, които спечелиха възможността за среща с него, участвайки в различни игри в медиите. Инициатор на тази уникална среща е самият Blackie, а че самият той е фен на българската публика показва и фактът, че България е сред първите държави, в които ще представи последното си творение – албумът “Babylon”. И този път легендата ще заложи на неподражаемото си присъствие и огнени парчета по време на шоуто, а не на специалните ефекти.  До сега турнето “Beast Of Babylon World Tour 2009” се посреща изключително добре от феновете в цяла Европа.

Организатор на гостуването на W.A.S.P. в столичната зала “Христо Ботев”  на 17- ти ноември е Лауд Консертс. Билетите се продават с пълна сила и все още могат да се намерят ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и на касите в Билетeн център в НДК, магазините на М-Тел, Office1Superstore, Orange Center. Цената им е 35 лв, а в деня на събитието (ако все още има билети до тогава) ще се продават по 45лв.

Сподели в: