"Bio. Ego. Organic." – премиера в Сфумато

Театрална работилница "Сфумато" "Малък сезон" 2016 с премиера на "Bio. Ego. Organic.", която ще се състои на 12 септември, от 19:00. Зрителите да бъдат готови за мултимедиен пърформанс върху авторски текстове, документални статистики, авторски видеа и разкази на Етгар Керет. Участват  Лилия Гелева и Христо Ушев.

* * *
"Животът ви се струва безсмислен понякога? Страхувате се от смъртта? От болести? Искате да сте вечно млади? Чудите се как да бъдете красиви, слаби, хармонични, успели, независими, финансово стабилни, привлекателни, умни, смислени и забавни? Копнеете всички да ви харесват? Искате да умеете да бъдете лидери? Да пробудите интуицията си? Да отворите третото си око? Да чуете детето в себе си? Не знаем рецептата. Ние си задаваме същите въпроси.

Мултимедиен пърформанс върху авторски текстове, документални статистики, авторски видеа и разкази на Етгар Керет. Приемете го като час по йога. Или пък… нали знаете – чашата е наполовина пълна, или наполовина празна… или наполовина…чаша. Объркахме се."
Лилия Гелева

"Знам, че рибите не могат да говорят. Но ако можеха, какво ли щяха да кажат? Повечето разкази в този сборник не се занимават със случили се неща, а с такива, които биха могли да се случат. Често точно пътят, по който не сме поели (или не сме успели да поемем) разкрива най-добре кои сме. Така че не подценявайте отговорите на рибите – продължавайте да им досаждате с въпроси". 
Едгар Керет

Сподели в: